Bundgaard Translations tilbyder professionelle oversættelsestjenester for offentlige myndigheder, som har behov for at kommunikere med internationale samarbejdspartnere og nye borgere eller flygtninge på deres modersmål.

Kontakt os her!

Sikkerhed og præcision

Offentlige myndigheder har ofte behov for at kommunikere med internationale samarbejdspartnere og borgerne eksempelvis nye statsborgere, flygtninge og andre grupper, der har brug for information på deres modersmål.

Bundgaard Translations tilbyder professionelle oversættelser, både når der er tale om udbud, information til borgerne og juridiske dokumenter.

Ved at samarbejde med Bundgaard Translations kan offentlige myndigheder sikre, at deres kommunikation er effektiv og forståelig for alle, uanset sprog og kulturel baggrund.

Oversættelserne er naturligvis også  i overenstemmelse med den gældende juridiske terminologi på destinationssproget.

Særlige krav til oversættelse for offentlige myndigheder

Hos Bundgaard Translations sørger vi for at overholde alle krav til fortrolighed og beskyttelse af persondata. Offentlige myndigheder arbejder netop med personfølsomme oplysninger, som kræver en høj grad af fortrolighed og beskyttelse.

Bundgaard Translations sikrer, at oplysningerne ikke videregives til uvedkommende. Vi har desuden en indgående indsigt i særligt oversættelse af juridisk og teknisk dokumentation.

Vores erfarne og specialiserede team af oversættere sørger for at levere præcise og korrekte oversættelser, der opfylder alle relevante regler og standarder. Vi forstår, at selv små fejl kan have alvorlige konsekvenser, og vi arbejder derfor altid med største omhu og omhyggelighed.

Udover vores ekspertise i juridisk og teknisk oversættelse, kan vi også hjælpe med mere kreative og kommunikative opgaver, såsom at oversætte kommunikation til borgere på fremmedsprog. Vi tager altid hensyn til kulturforskelle og særlige forhold for at sikre en effektiv kommunikation. 

Oversættelsesopgaver for offentlige myndigheder

Offentlige myndigheder har brug for en bred vifte af oversættelsestjenester. Her er nogle af de mest almindelige opgaver:

Offentlige myndigheder skal ofte udsende udbudsmateriale på flere sprog for at sikre fair konkurrence. Bundgaard Translations sikrer, at udbudsmaterialet er korrekt oversat og præcist gengiver de juridiske krav og betingelser.

Information til nye statsborgere og flygtninge om rettigheder og forpligtelser i det nye land er afgørende for at sikre, at disse grupper har adgang til vigtig information om blandt andet krav og pligter.

Derudover kan offentlige myndigheder have brug for oversættelse af juridisk og teknisk dokumentation, her er det vigtigt med en nøjagtig forståelse af de juridiske termer og begreber på begge sprog. Den ekspertise har vi hos Bundgaard Translations, hvor vi står klar til at hjælpe med præcise og korrekte oversættelser.