Når maskiner, transportudstyr, kemikalier, fødevarer og tøj handles imellem Holland og Danmark er korrekt oversættelse af tolddokumenter og kontrakter nogle af de vigtige redskaber i en god og vellykket handel. Det samme er den daglige korrespondance med hollandske samarbejdspartnere, hjælper vi vores kunderne med, så professionalismen er intakt i alle led.

Kontakt os her!

Erfaring og ekspertise i dansk-hollandsk oversættelse

Bundgaard Translations har opbygget en betydelig ekspertise som professionelt oversættelsesbureau med fokus på dansk-hollandsk oversættelse. Vores erfaring omfatter en indgående forståelse af grammatik, ordforråd og kulturelle forskelle mellem de to sprog, hvilket sikrer en konsistent og høj kvalitet i vores oversættelser.

Hollandsk-dansk oversættelse 

En oversættelse er aldrig blot en oversættelse oversætte ord til ord, hvis man vil bevare budskab og indhold. Bundgaard Translations har mange års erfaring med at forstå og bevare den præcise fagterminologi i de enkelte tekster, når vi oversætter for vores kunder. Derudover respekterer vi de indbyggede sproglige og kulturelle forskelle i eksempelvis handelskorrespondance og reklametekster mellem hollandsk og dansk.

 

Kvalitetsoversættelser

Bundgaard Translations har som en naturlig del af vores daglige service indbygget en manuel gennemgang af de oversatte tekster, vi afleverer. Vores erfarne professionelle oversættere og translatører sikrer, at alle de oversættelser er gennemsyret af kvalitet og indsigt i de specifikke fagområder, eksterne repræsenterer. Dertil er vores priser konkurrencedygtige, og vores leveringstider tilpasses kundernes behov.