Uanset karakteren af din opgave, om det er en oversættelse til eller fra dansk eller mellem to fremmedsprog, er du velkommen til at kontakte os for en fast pris og leveringstermin. Vi sætter en ære i at være præcise og at vende hurtigt tilbage på din henvendelse.

Kontakt os her!

Større oversættelsesprojekter

Hvis den forhåndenværende opgave handler om oversættelser til flere sprog, autorisationer og legaliseringer, står vi også parate til at hjælpe med dette i en samlet pakkeløsning. Vi tager naturligvis også højde for din tidshorisont, budget osv.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate med et uforpligtende men bindende tilbud. Ingen opgave er for lille – eller for stor. Vi har mange tilbagevendende kunder, med hvem vi har et årshjul og faste, genkommende opgaver igennem året, til en fast pris. Hører du til gruppen af kunder med meget store og komplekse opgaver gennem året, finder vi en løsning, så din kommunikation med udlandet kan forløbe helt problemfrit – hver gang.

25 års erfaring

Bundgaard Translations har eksisteret i mere end 25 år med al den erfaring og indsigt i branchen dette giver. Igennem årerne har vi finpudset vores procedurer, så du som kunde kan regne med en gnidningsfri sagsbehandling fra start til slut. Alle vores oversættere er dybt professionelle og bærer også mange års erfaring med sig, når de løser din eller dit firmas oversættelsesopgaver.