Bundgaard Translations er også en pålidelig samarbejdspartner for private kunder, der har brug for sikkerhed og præcision i deres oversættelser. Vores ekspertise inden for oversættelse af juridiske dokumenter  gør os i stand til at levere præcise og nøjagtige oversættelser på en lang række sprog.

Kontakt os her!

Oversættelse for private

Bundgaard Translations tilbyder også professionelle oversættelser til private kunder, som har brug for at bruge oversætte dokumenter i forhold til udenlandske myndigheder eller for eksempel vil ansøge om et job i udlandet.

Vores ekspertise inden for oversættelse af blandt andet juridiske dokumenter gør os til en pålidelig samarbejdspartner for private kunder, der ønsker sikkerhed og præcision i de leverede oversættelser.

Der er ingen forskel på kvaliteten af det arbejde vi udfører for virksomheder og opgaver for private kunder.

Med hensynet til fortrolighed og sikring af personfølsomme oplysninger er kvalitetsniveauet også nøjagtig det samme.

 

 

Særlige ting af være opmærksomme på

Hvis man som privatperson skal have løst en oversættelsesopgave, er det første, som falder en ind, måske at benytte sig af en maskinoversættelse. Det kan imidlertid let ende med, at man  står med en tekst, som slet ikke afspejler, det man har på hjertet.

Hvis der er tale om juridiske oversættelser kan man tilmed ende med at løbe ind i fatale fejl og ligefrem økonomiske problemer, hvis oversættelsen er mangelfuld og fejlagtig, og helt skyder forbi det tænkte formål.

En nøjagtig og korrekt oversættelse, kræver nemlig, at oversætteren har den nødvendige ekspertise og erfaring med de relevante termer og begreber på begge sprog. Derudover kan kulturforskelle og særlige forhold landene imellem have en betydning for oversættelsens nøjagtighed og præcision. Hos Bundgaard Translations tager vi højde for alle disse faktorer og sikrer, at oversættelsen er præcis og passende til formålet.

Typiske opgaver

Bundgaard Translations oversætter for private kunder inden for en bred vifte af områder og opgavetyper. Det kan blandt andet dreje sig om:

  • Oversættelse af personlige dokumenter, såsom fødselsattester og vielsesattester
  • Oversættelse af juridiske dokumenter, herunder kontrakter, testamenter og anden juridisk dokumentation
  • Oversættelse af tekniske dokumenter og manualer, såsom brugsanvisninger og specifikationer
  • Oversættelse af akademiske dokumenter, som eksamensbeviser og videnskabelige artikler
  • Oversættelse af ansøgningsmateriale, som CV’er og jobansøgninger