Bundgaard Translations stræber efter at skabe værdi for vores kunder igennem tilpassede oversættelsesløsninger til konkurrencedygtige priser, alt sammen udført med ansvar for at sikre det bedste resultat for vores kunder og opnå et langvarigt, konstruktivt samarbejde.

Kontakt os her!

En Garanti for Kvalitet og Fortrolighed

Bundgaard Translations varetager alle opgaver med ansvar og fokuserer på til enhver tid at leve op til vores målsætning om kvalitet, fortrolighed og punktlighed. Vi forpligter os til at levere høj kvalitet i både produkt og service, og vores konkurrencedygtige priser understreger vores engagement i værdiskabelse for vores kunder.

 

Vores kunders succes er vores mission

Bundgaard Translations ser sine kunders succes som sin egen, og vores team af professionelle oversættere og projektledere gør deres yderste for at yde professionelle oversættelser til og fra de nordiske sprog samt andre europæiske og internationale sprog. Vores formål er at lette kundernes kommunikation på tværs af sprogbarrierer og medvirke til deres succes på det internationale marked.

 

Høj Kvalitet, Personlig Service og Engagement

Bundgaard Translations er kendt for personlig service, et højt fagligt niveau og for vores engagement i hver enkelt opgave, uanset størrelse eller sprog. Vi placerer altid dig og din virksomhed i centrum og sikrer, at din oversættelse er i sikre hænder. Vi er først tilfredse, når du er det!