Skal du bruge en fagligt korrekt fransk oversættelse til en konkurrencedygtig pris, så er vi hos Bundgaard Translations klar med professionel hjælp og service.

Kontakt os her!

Fransk-Dansk Oversættelse

Fransk-dansk oversættelse er en disciplin, som kræver dybdegående forståelse af begge sprog og  kulturer. Bundgaard Translations specialister i denne disciplin har en unik faglighed og erfaring til at navigere gennem grammatiske forskelle, ordforråd og kulturelle nuancer. Regn med præcise og korrekte oversættelser, når du bruger Bundgaard Translations.

Dansk-fransk oversættelse

Et særkende ved fransk-dansk oversættelse er blandt andet det franske sprogs rige,  kulturelle referencer. Vin, lægemidler, skønhedsprodukter, flyvemaskiner, enzymer og fisk er nogle af de varer, som hvert år udveksles mellem Frankrig og Danmark. I denne samhandel er virksomheder i begge lande dybt afhængige af oversættelse af alt fra kontrakter til handelsdokumenter og brugervejledninger. Hos Bundgaard Translations hjælper vi vores kunder med korrekte oversættelser, som øger samhandel og indtjening.

 

Konkurrencedygtige priser

Prisen for fransk-dansk og dansk-fransk oversættelse varierer fra opgave til opgave afhængig af indhold og sværhedsgrad. Priserne reflekterer altid markedet, og Bundgaard Translations kendes for ikke blot at leverer oversættelser af høj kvalitet, men også for sine rimelige priser. Vores realistiske estimater for leveringstiden forhindrer desuden misforståelser samt økonomiske tab.